Caravan Totaal Liesveld

Header image Schadetaxatie_&_schadeherstel.JPG

Schadetaxatie & schadeherstel

Op het gebied van schadetaxatie en schadeherstel zijn wij een Bovag gecertificeerd bedrijf. Het is nooit prettig om schade te rijden aan uw caravan of een inbraak in uw caravan te hebben gehad. Wij repareren alle merken caravans voor alle verzekeringsmaatschappijen. Mocht u schade hebben aan uw caravan dan kunt u uw caravan bij ons laten taxeren en repareren. Een akte van cessieovereenkomst is mogelijk zodat u het schadebedrag niet voor hoeft te schieten. Bij kleine schades en deuken repareren wij dit via Profile Repair.

De verzekering Polis Direkt wordt ondersteund door de Bovag wat inhoud dat u de zelf de keuze heeft waar u uw caravan laat repareren. Dus: GEEN schadesturing! Brochures hierover zijn bij ons beschikbaar. Natuurlijk zijn we bereid om het een en ander hierover toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Als u schade heeft, lees u dan goed uw polisvoorwaarden / voorwaarden van uw caravanverzekering door. Bij elke verzekering is het vaak mogelijk om uw schade aan te melden. Kijk bij uw verzekering op de site hoe dat in zijn werk gaat of u kunt ons bellen. U kunt uw caravan , na afspraken te hebben gemaakt met uw verzekering, bij ons neerzetten voor schade-expertise. De expertise vindt dan bij ons plaats en wij zullen hierover afstemmen met uw verzekering.

Wij zijn een gecertificeerd Caravan Repair bedrijf. CaravanRepair® is een concept om de schadelast aan geprofileerde caravan/camperwanden aanzienlijk te beperken. Ons CaravanRepair® concept is inmiddels actief in 7 landen waaronder, (België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Nederland). CaravanRepair® is de grootste schadeketen van professionele caravanschadeherstellers in Europa. De CaravanRepair® groep werkt met een gepatenteerd repairsystem dat hiervoor speciaal ontwikkeld is.