Caravan Totaal Liesveld

Header image Fendt-Saphir-2019-Audi-1.png

Welkom bij Caravan Totaal Liesveld    

 

 


 

Let op : vrijdag 15 november en zaterdag 16 november zijn wij gesloten. 

 

Beste klant,

Een neefje van ons, heeft een leuk You Tube filmpje gemaakt van ons bedrijf. Een leuke impressie van ons bedrijf.

Klik op de link en het leuke filmpje wordt geopend   https://youtu.be/a-2AiLfqS88 

Welkom op onze internetsite van Caravan Totaal Liesveld. Op deze site vindt u informatie over ons bedrijf en krijgt u een indruk van onze werkzaamheden. Tevens hebben wij een kleine campingshop waarin de meest noodzakelijke campingartikelen beschikbaar zijn. Overigens zijn andere campingartikelen probleemloos bij ons te bestellen.

Onder alle hoofdstukken kunt u lezen wat wij u te bieden hebben. Veel plezier bij het bekijken van onze site en tot ziens in Groot-Ammers waar voor u de koffie altijd klaar staat.

Caravan Totaal Liesveld is een klein bedrijf gevestigd in een moderne technische bedrijfshal te Groot-Ammers. Al 12 jaar zijn wij hier gevestigd en werken tevens samen met diverse bedrijven op het Industrieterrein.

Voorop staat bij ons het persoonlijke contact met de klant. Tevens heeft Cees ruim 40 jaar ervaring in de caravanbranche. Hierdoor zijn we in staat u goed te adviseren en te informeren over het kamperen met caravan, camper of vouwwagen en alle technische zaken die daarbij een rol spelen. In ons bedrijf houden wij ons bezig met:


* Inkoop en verkoop van caravans( kijk op de site voor aktuele informatie)
* Reparatie, service en onderhoud aan caravans, campers en vouwwagens. ( Bovag-gecertificeerd)
* Schadeherstel en schadetaxatie van alle merken caravans en campers / o.a CaravanRepair
* Tentreparatie mogelijkheden
* Verkoop en inbouw van diverse accessoires zoals caravanmovers, airco’s, satellietschotels, zonnenpanelen, voortenten en luifels
* Verkoop van diverse merken voortenten zoals Isabella, Herzog, Brand, Gerjak en Walker

Mocht u een nieuwe of gebruikte caravan of een camper willen aanschaffen dan is dat altijd mogelijk om dat bij ons te doen. Wij zullen u informeren over de voor- en nadelen zodat u uw juiste keuze kunt maken. Misschien wilt u uw caravan verkopen, kom dan gerust even langs. 


Cees Beems en Tineke Nijssen 

   

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, mail dan naar :  info@caravantotaalliesveld.nl

 

 


 

Caravan Totaal Liesveld, Groot-Ammers