Caravan Totaal Liesveld

Header image Home.jpg

 

 


Kronings NORDIC K2200 airconditioningsysteem met warmtepomp

 

Zeer krachtig en zeer stil!

De Kronings NORDIC K2200 is een air-conditioning systeem met ingebouwde warmtepomp, deze is zeer efficient en stil in vergelijking met een aantal andere systemen in de markt.

Het systeem is voor koelen ontwikkeld voor de warme temperaturen in Australie en voor het verwarmen is dit systeem ontwikkeld voor de koude winters in de noordelijke landen.

De compressor is speciaal ontwikkeld om te kunnen verwarmen met een buitentemperatuur van minus -5 graden en een luchtvochtigheid van 40% wat bijna 10 graden lager in temperatuur is in vergelijking met soortgelijke systemen.

Het systeem is voorbereid zodat deze bijgevuld kan worden met koelvloeistof indien nodig, zodat dit systeem toekomstbestendig is en de levensduur wordt verlengd.

Een TOP-produkt!

De hoge efficiënte en zeer stille compressor werken bij hoge en lage buitentemperaturen, en het feit dat het systeem zowel kan worden bediend met de afstandsbediening en een ingebouwde LED-display, zorgen ervoor dat u het systeem kunt gebruiken zowel in de zomer als in de winter.
Het systeem weegt slechts 29 kilo dit is 5 tot 12 kilo lichter dan het gewicht van de andere vergelijkbare systemen met dezelfde efficiëntie.  
Kronings NORDIC  2200 is speciaal ontwikkeld voor warme zomers en koude winters – daarom wordt deze de Kronings NORDIC genoemd.

 

Prijs : € 1995,-

 Kijk op de site www.kronings.com voor verder informatie en ander accessoires.

 

Er zijn diverse airco's op de markt. Natuurlijk kijken we met u samen wat voor u toepasbaar en betrouwbaar is.

Komt dan gewoon even langs of bel voor informatie.