Caravan Totaal Liesveld

Header image csm_saphir_43c2a06e1d.jpg

Accessoires

Als u op vakantie gaat, komt het vaak voor dat u net iets vergeten bent. In onze kleine kampeershop liggen dan ook diverse accessoires die van pas komen. Te denken valt aan: levelsystemen , achterlichten, dakluiken, uitstellers, gasslangen, drukregelaars, toiletvloeistof, waterpompjes, tentharingen etc.

Als u klikt op de leveranciers links op onze site aangegeven, komt u bij desbetreffende leverancier op de site.

Caravan accessoires

Caravanmovers

Wij verkopen in onze zaak 2 merken movers. Dit zijn Reich en Kronings.( Truma op aanvraag)  Dit zijn door de jaren heen betrouwbare en degelijke movers gebleken. In ons bedrijf beschikken we over een demo-car waar we u kunnen laten zien hoe de movers werken en wat de voor- en nadelen van de diverse modellen zijn. Wij zijn scherp geprijsd en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Klik hiernaast op het logo om naar de website van ivra te gaan. Kijk op onze site bij het kopje : movers !

Airco's

Zowel dak- als bankairco's zijn leverbaar. Afhankelijk van uw wensen in de caravan adviseren wij u graag om de juiste airco uit te zoeken. De meest voorkomende airco's zijn Truma en Dometic. Kijk op de site's van Dometic of Truma door hiernaast op de logo's te klikken.

Fietsendragers

Voor de actieve caravanbezitter hebben wij een groot assortiment fietsendragers voor zowel voorop de dissel of achterop de caravan. Wij leveren Fiamma en Omnibike ( heet tegenwoordig Thule). Ook voor de vouwwagen hebben wij speciale opzetsytemen waarop de fietsendragers makkelijk gemonteerd kunnen worden. Kijk op de site van Fiamma, Omnistor en Thule door hiernaast op het juiste logo te klikken.

Voortenten

Om fijn van uw vakantie te kunnen genieten, is een voortent of een luifel een belangrijke accessoire. Wij zijn dealer van verschillende kwaliteitsmerken luifels en voortenten. De meest bekende merken zijn o.a. Isabella, Gerjak, Herzog, Brand en Walker. Ieder merk heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten. Samen met u bekijken we wat u wensen zijn en welk merk het meest bij uw wensen past. Alle merken beschikken tegenwoordig over een aantal kleurstellingen. Dit zal waarschijnlijk een belangrijk kenmerk zijn voor uw persoonlijke keuze. Bekijk de website's door hiernaast op de logo's te klikken.

Schotelantennes en zonnepanelen

 Om op een camping t.v. te kunnen kijken, leveren wij verschillende soorten schotelantennes en zonnepanelen. Hierin wordt er onderscheidt gemaakt tussen: statiefschotels ( die zet u naast uw caravan) , handbediende dakschotels en de semi-/ of vol automatische dakschotels. Wij adviseren u graag wat voor u het beste systeem is. De site van OCS bereikt  u door hiernaas t op het logo van OCS te klikken.

Toiletvloeistof ( NIEUW)

Nieuw in ons bedrijf is en natuurlijk toiletvloeistof Solbio. Produkt is voor afvaltank,wc spelwater, vuilwater en te gebruiken als toiletreiniger. Web met geurtjes en putluchtjes.Reinigt je tanks en leidingen grondig en houdt het toilet schoon en fris. Voorkomt tevens zwarte vlokken en verwijdert kalkaanslag. Met een makkelijke doseerknop te doseren.

     

Schoonmaakmiddelen

 Niet alleen wilt u uw caravan op vakantie er mooi uit laten zien maar ook na de vakantie is het van belang om uw caravan te onderhouden. Wij leveren het volledige schoonmaakassortiment van 1-2-3 produkten:
•    shampoo en zwarte strepen verwijderaar
•    poetsprodukten ( vloeibaar en vast)
•    tentdoekreiniger en impregneer
•    watertankreiniger
•    wasborstels

Kijk op de site van 1-2-3 produts, klik daarvoor hiernaast op het logo.

  

Waxoyl behandeling

Om uw caravan langdurig te beschermen tegen alle weersinvloeden, kunnen wij een speciale wasbehandeling verzorgen. Dit produkt heet: Waxoyl behandeling. De caravan wordt in eerste instantie diep gereinigd waarna deze in een speciale pre-cleaner wordt gezet die ervoor zorgt dat de poriën van de lak iets open gaan. Daarna wordt de wax opgebracht. Deze behandeling zorgt ervoor dat de wax lang zijn werk doet en het vuil afstoot en nauwelijks opneemt. Ook bestaat dit product voor de kussens zodat deze geen vocht of vuil opnemen.

Kijk op de site van Waxoyl door hiernaast op het logo te klikken.